ІІІ Наукові читання, присвячені пам’яті професора А.М.Черненка «Питання політичної історії України та Росії» - Шляхов, О.Б. (Український історичний журнал, 2011)
Захід, присвячений пам’яті професора А.М.Черненка, відбувся 28 квітня 2011 р. у Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара.