IV Драгоманівські читання молодих істориків - Афоніна, І.О. (Український історичний журнал, 2011)
28 квітня 2011 р. в інституті історичної освіти (ІІО) Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова (Київ) відбулись уже традиційні
ІV Драгоманівські читання молодих істориків, цьогоріч присвячені сучасним поглядам та інтерпретаціям подій Другої світової війни (1939-1945 рр.).