Діяльність Федора Лизогуба щодо організації роботи уряду Української Держави (травень – листопад 1918 р.) - Пиріг, Р.Я. (Український історичний журнал, 2011)
У статті висвітлюється діяльність голови Ради Міністрів Української
Держави Федора Лизогуба з організації функціонування урядового апарату,
удосконалення інституту державної служби, налагодження законотворчої
роботи, кадрового забезпечення вищих управлінських ланок. The article highlights the activity of the Council of Ministers of the Ukrainian
State Fedir Lyzohub concerning of organization of governmental establishment
functioning, the government service improvement, setting legislative work and
staffing higher administrative branches.