Українські громадські організації Центрально-Східної Європи в роки Другої світової війни як чинник леґальної видавничої діяльності - Головата, Л.В. (Український історичний журнал, 2011)
У статті відтворюється структура українських громадських організацій у
містах нацистської Німеччини та окупованих нею територій (Берлін, Прага,
Краків, Львів), розглянуто їх роль в організації леґального видавничого процесу
в роки Другої світової війни. In my article I analyze the structure of Ukrainian social life in the main centers in
Nazi Germany and occupied territories (Berlin, Prague, Cracow, L’viv) and study political
role of civic organizations in the legal publishing process during World War II.