М.М.Кром. Між Руссю та Литвою. Прикордонні землі у системі російсько-литовських відносин кінця XV – першої третини XVI ст. – 2-ге вид. - Блануца, А.В. (Український історичний журнал, 2011)
Рецензія на книгу: Кром М.М. Між Руссю та Литвою. Прикордонні землі у системі російсько-литовських
відносин кінця XV – першої третини XVI ст. – 2-ге вид., випр. та доп. – Москва:
Квадриґа; Об’єднана редакція МВС Росії, 2010. – 320 с.