Я.Л.Примаченко. Північноамериканська історіографія діяльності ОУН і УПА - Крупина, В.О. (Український історичний журнал, 2011)
Рецензія на книгу: Примаченко Я.Л. Північноамериканська історіографія діяльності ОУН і УПА. –
К.: Інститут історії України НАН України, 2010. – 182 с.