Учет трехмерного движения электронов в генераторах типа «Клинотрон». Часть 2. Анализ реальных приборов - Мильчо, М.В. (Радіофізика та електроніка, 2010)
С помощью программы «Клинотрон», описанной в первой части, исследуется движение электронов в нескольких реальных приборах миллиметрового и субмиллиметрового диапазонов волн. Анализируются результаты численного исследования. Обсуждаются перспективы использования этой программы при разработке новых клинотронов. За допомогою програми «Клинотрон», яку описано в першій частині, досліджується рух електронів у кількох реальних приладах міліметрового та субміліметрового діапазонів хвиль. Аналізуються результати числового дослідження. Обговорюються перспективи використання цієї програми при розробці нових клинотронів. The electron movements in some real oscillators of the mm and sub-mm bands are investigated using the “Klynotron” computer program. This program was described in chapter 1. The computerized calculation results are analyzed. The prospects for using this program in the development of new oscillators are discussed.