Науково-практична конференція «І Міжнародні Ястребовські читання: актуальні проблеми нумізматики у системі спеціальних галузей історичної науки» - Хромова, І.К. (Український історичний журнал, 2011)
20–22 жовтня 2011 р. в Кіровограді відбулася міжнародна науково-практична
конференція з питань вивчення спеціальних галузей історичної науки, основну
увагу на якій було приділено актуальним проблемам нумізматики.