Эксцентрический цилиндрический диод с током, ограниченным пространственным зарядом - Алексеев, Г.А.; Стулова, Л.В. (Радіофізика та електроніка, 2012)
Проведен теоретический анализ влияния асимметрии расположения эмиттера в цилиндрическом диоде на угловую зависимость анодного тока. Здійснено теоретичний аналіз впливу асиметрії розташування емітера в циліндричному діоді на кутову залежність щільності анодного струму. The paper deals with the theoretical analysis of the influence of the emitter arrangement asymmetry upon angular dependence of anode current density in cylindrical diode.