Деякі проблеми мовного планування - Емiрсуiнова, Г.I. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
В статье рассматриваются некоторые вопросы языкового планирования и примеры их решения в языковой политике США. У статті розглядаються деякі питання мовного планування та приклади їх розв'язання в мовній політиці США. The article deals with the problems of language planning in the USA. Some examples of 'feminist language reform' are analyzed.