ІІ Міжнародна наукова конференція «Україна і Велике князівство Литовське в XIV–XVIII ст.: політичні, економічні, міжнаціональні та соціокультурні відносини у загальноєвропейському вимірі» - Газін, В.В.; Філінюк, А.Г. (Український історичний журнал, 2012)
Конференція відбулася 22–24 вересня 2011 р. на базі Кам’янець-Подільського
національного університету ім. Івана Огієнка.