Зарубежный опыт обеспечения прав интеллектуальной собственности - Нагаева, З.С. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
В статье автором дана характеристика зарубежного опыта обеспечения
прав интеллектуальной собственности и генетических ресурсов, традиционных
выражений культуры/фольклора народов на основе международных прав человека. У статті автор дає характеристику закордонного досвіду забезпечення
прав інтелектуальної власності та генетичних ресурсів, традиційних знань та
традиційних висловів культури/фольклору народів на підставі міжнародних прав
людини. The article deals with the foreign experience ensuring intellectual property
rights and genetic resources, traditional knowledge and traditional expressions of culture/folklore on the basis of international human rights.