Професорсько-викладацький склад відновленого Київського державного університету (1933–1941 рр.) - Казьмирчук, М.Г. (Український історичний журнал, 2012)
У статті проаналізовано творчий потенціал, матеріальне становище й умови науково-педагогічної діяльності професорів та викладачів Київського державного університету протягом 1933–1941 рр. In the article is analyzed teacher's potential, economic condition, working conditions
and research and educational contribution of professors and educators from Kyiv
State University at the1933–1941.