Нові документи з історії Берестецької битви 1651 р. - Мицик, Ю.А. (Український історичний журнал, 2012)
У публікації представлено одинадцять нещодавно виявлених у польських архівосховищах
документів з історії Берестецької битви 1651 р., де міститься додаткова інформація про цю непересічну подію вітчизняної минувшини. The publication presents the eleven documents recently discovered in Polish Archives
of the history of the Berestechko battle in 1651. The documents contain additional
information about this outstanding event of the national past.