Л.Ф. Писарькова. Міські реформи в Росії й Московська дума - Шандра, В.С. (Український історичний журнал, 2012)
Рецензія на книжку: Писарькова Л.Ф. Міські реформи в Росії й Московська дума. – Москва: Новий хронограф, 2010. – 752 с.