До проблеми фрагментації фразеологічної мікросистеми в українській та англійській мовах - Колеснікова, І.Є. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
В статье исследуются фразеологические микросистемы для обозначения
жестокости в украинском и английском языках в сопоставительном идеографическом аспекте. У статті досліджуються фразеологічні мікросистеми на позначення жорстокості в українській та англійський мовах у зіставному ідеографічному аспекті. In this article are investigated phraseological microsystems on a designation
of cruelty in the Ukrainian and English languages in comparative ideographic aspect.