До 90-річчя академіка Аркадія Жуковського - Корнійчук, Л.В.; Кучерук, О.С. (Український історичний журнал, 2012)
У січні 2012 р. громадськість відзначила 90-літній ювілей знаного українського історика, енциклопедиста, громадського діяча, організатора наукового життя академіка Аркадія Іларіоновича Жуковського.