Острозька академія XVI–XVII століття: Енциклопедія - Толочко, П.П. (Український історичний журнал, 2012)
Рецензія на книгу: Острозька академія XVI–XVII століття: Енциклопедія. –
Острог: Видавництво Національного університету «Острозька академія»,
2011. – 512 с.