Мазепіана: матеріали до бібліографії (1688–2009) - Дмитрієнко, М.Ф.; Іщенко, Я.О. (Український історичний журнал, 2012)
Рецензія на книгу: Мазепіана: матеріали до бібліографії (1688–2009) /
Упор. та авт. передм. О.О.Ковалевська; відпов. ред. О.А.Удод. –
К.: Темпора, 2009. – 248 с.