Гирич І. Київ в українській історії: Києвознавчі статті - Ясь, О.В. (Український історичний журнал, 2012)
Рецензія на книгу: Гирич І. Київ в українській історії: Києвознавчі статті. –
К.: Смолоскип, 2011. – 304 с.