Політична енциклопедія - Павко, А.І. (Український історичний журнал, 2012)
Рецензія на книгу: Політична енциклопедія / Редкол.: Ю.Левенець (гол.),
Ю.Шаповал (заст. гол.) та ін. – К: Парламентське видавництво, 2011. – 808 с.