Міжнародні аспекти діяльності ОУН (аналіз північноамериканської історіографії) - Примаченко, Я. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Винесена в заголовок статті назва вказує на те, що йтиметься не стільки про реальні здобутки українських націоналістів на міжнародній арені, скільки про спроби налагодити міжнародні контакти.