С. Єкельчик. Українофіли: світ українських патріотів другої половини ХІХ століття - Шандра, В.С. (Український історичний журнал, 2012)
Рецензія на книгу: Єкельчик С. Українофіли: Світ українських патріотів другої половини ХІХ століття. –
К., 2010. – 272 с.