Я на сповіді сказав би: Інтерв’ю Юрія Зайцева з Ярославом Ісаєвичем: Документи - Патлатюк, Б.Ю. (Український історичний журнал, 2012)
Рецензія на книгу: Я на сповіді сказав би:
Інтерв’ю Юрія Зайцева з Ярославом Ісаєвичем: Документи /
Передм. і упоряд. Ю.Д.Зайцева. – Л.: Інститут українознавства ім. І.Крип’якевича
НАН України, 2011. – 175 с.