Сравнение точного и приближенного решения задачи о шумановском резонансе для профиля проводимости с "коленом" - Галюк, Ю.П.; Николаенко, А.П.; Хайакава, М. (Радіофізика та електроніка, 2015)
В работе анализируются отличия приближенного решения для профиля проводимости с «коленом» от строгого решения и оценивается его точность. У роботі аналізується відмінність наближеного розв’язку для профілю з коліном від точного рішення та оцінюється його точність. We apply the knee conductivity profile in the rigorous full wave solution and in the approximate solution and evaluate their devations.