В.Шандра. Совісні суди в Україні (остання чверть ХVIII – середина ХІХ ст.) - Гейда, О.С.; Демченко, Т.П. (Український історичний журнал, 2012)
Рецензія на книгу: Шандра В. Совісні суди в Україні (остання чверть ХVIII – середина ХІХ ст.). –
К.: Інститут історії України НАН України, 2011. – 266 с.