Dziedzictwo archiwalne we współpracy Polski i Ukrainy / Архівна спадщина у співпраці Польщі і України - Кот, С.І. (Український історичний журнал, 2012)
Рецензія на книгу: Dziedzictwo archiwalne we współpracy Polski i Ukrainy /
Архівна спадщина у співп раці Польщі і України / Pod red. Władysława Stępniaka /
За ред. Владислава Стемпняка. – Warszawa, 2009 / Варшава, 2009. – 239 s. / 239 с.