До 60-річчя доктора історичних наук, професора М.В.Кугутяка - Жерноклеєв, О.С.; Сигидин, М.В. (Український історичний журнал, 2012)
Цьогоріч відзначає своє 60-ліття Микола Васильович Кугутяк – доктор історич- них наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, директор Інституту історії і політології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника