Особливості оцінки виробничого потенціалу промислових підприємств - Філіпішина, Л.М.; Жувагіна, І.О. (Вісник економічної науки України, 2016)
Досліджено теоретичні аспекти та практичні передумови формування виробничого потенціалу підприємства. Обґрунтовано особливості оцінювання виробничого потенціалу з урахуванням галузевої специфіки. Представлено алгоритм оцінювання виробничого потенціалу промислового підприємства. Исследованы теоретические аспекты и практические предпосылки формирования производственного потенциала предприятия. Обоснованы особенности оценки производственного потенциала с учетом отраслевой специфики. Представлен алгоритм оценки производственного потенциала промышленного предприятия. The theoretֺical and practical aspects of the prerequisites for the formation of industrial potential of the enterprise. Grounded features the evaluation of productֺion potentiֺal taking into account industry specifiֺcs. The algoritֺhm evaluatֺing the productֺion potential of industrial enterprises.