Методичні підходи до реструктуризації державного сектору вугільної галузі - Сердюк, О.С. (Вісник економічної науки України, 2016)
Проаналізовано актуальну програму реформування вугільної промисловості, виявлено недоліки програми, виявлено невідповідності у поставлених цілях, досліджено особливості інвестиційних проектів реструктуризації вугледобувних підприємств, запропоновано підхід до формування державно-приватного консорціуму у сфері реструктуризації вугледобувних підприємств, розроблено модель реструктуризації ДП «Львіввугілля» та ДП «Волиньвугілля». Проанализирована актуальная программа реформирования угольной промышленности, выявлены недостатки программы, выявлены несоответствия в поставленных целях, исследованы особенности инвестиционных проектов реструктуризации угледобывающих предприятий, предложен подход к формированию государственно-частного консорциума в области реструктуризации угледобывающих предприятий, разработана модель реструктуризации ГП «Львовуголь» и ГП «Волыньуголь». Analyzed the current program of reforming the coal industry, defective program found inconsistencies in the set goals, the features of investment projects of restructuring of coal mining enterprises, the approach to the formation of public-private consortium in restructuring of coal mining enterprises, the model of restructuring state enterprise "Lvovuhillya" and SE "Volynvuhillya".