Л.М.Жванко. Біженці Першої світової війни: українский вимір (1914–1918 рр.) - Шацилло, В.К. (Український історичний журнал, 2012)
Рецензія на книгу: Жванко Л.М. Біженці Першої світової війни: українский вимір (1914–1918 рр.). – Х.: Віровець А.П. «Апостроф», 2012. – 568 с. Переклад рецензії з російської мови – Олена Кравченко (Харків).