ІІ конгрес зарубіжних дослідників історії Польщі - Білоус, Н.О. (Український історичний журнал, 2012)
12−15 вересня 2012 р. у Кракові відбувся ІІ конгрес зарубіжних дослідників історії
Польщі, організований краківським відділенням Польського історичного товариства.