VІІ наукові читання, присвячені гетьманові Іванові Виговському - Мицик, Ю.А.; Тарасенко, І.Ю. (Український історичний журнал, 2012)
13 жовтня у с. Руда Жидачівського району Львівської області в Музеї-меморіалі
гетьмана Івана Виговського відбулися VІІ наукові читання, присвячені цій відомій історичній постаті.