Чергове засідання академічної Спільної українсько-російської комісії істориків - Боряк, Г.В. (Український історичний журнал, 2012)
1 листопада 2012 р. у Москві в Інституті всесвітньої історії РАН відбулося чергове засідання Спільної українсько-російської комісії істориків, представленої переважно спеціалістами академічних інститутів України та Російської Федерації.