ІІІ літня школа «Єврейська історія та культура Центрально-Східної Європи у ХІХ–ХХ ст.» - Скальський, В.В.; Шевченко, В.В. (Український історичний журнал, 2012)
Із 2 по 27 липня 2012 р. у Львові відбулася ІІІ літня школа «Єврейська історія та
культура Центрально-Східної Європи XIX–XX ст.», організатором якої виступив Центр
міської історії Центрально-Східної Європи (директор – Софія Дяк, академічний координатор – Ірина Мацевко).