Пінчук Юрій Анатолійович - Ясь, О.В. (Український історичний журнал, 2013)
22 грудня 2012 р. на 76-му році життя, після тяжкої короткотривалої хвороби відійшов у Вічність відомий український історик Юрій Анатолійович Пінчук.