Міжнародна наукова конференція «Центрально-Східна Європа у часи Синьоводської битви» - Черкас, Б.В. (Український історичний журнал, 2013)
Захід під такою назвою відбувся 24–26 травня 2012 р. у містах Каунасі й Тракаї (Литва).