Міжнародна наукова конференція «Україна на історіографічній карті міжвоєнної Європи» - Шевченко, Т.М. (Український історичний журнал, 2013)
Захід відбувся 1–3 липня 2012 р. у приміщенні Українського вільного університету (УВУ) в Мюнхені (Німеччина).