Политическое слово в структуре электронного словаря - Чепик, Е.Ю. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
В статье рассматриваются возможности исследования политического
слова в компьютерной лексикографии. В качестве фактического материала используется Корпус русского национального языка. У статті розглядаються можливості дослідження політичного слова в
комп'ютерній лексикографії. Як фактичний матеріал використовується Корпус
російської національної мови. In article opportunities of research of a political word in a computer lexicography
are considered. As an actual material the Case of Russian national language is
used.