В.Михайловський. Еластична спільнота: Подільська шляхта в другій половині XIV – 70-х роках XVI ст. - Степанков, В.С. (Український історичний журнал, 2013)
Рецензія на книгу: Михайловський В. Еластична спільнота: Подільська шляхта в другій половині XIV – 70-х роках XVI ст. – К.: Темпора, 2012. – XXVI+450 c.