«Український історичний журнал» – десять років у Мережі - Жданович, О.В. (Український історичний журнал, 2013)
Висвітлюється історія виникнення та розвитку електронної версії «Українського
історичного журналу» на порталі Інституту історії України НАНУ. Розглядаються
питання структурування даних, пов’язані з періодичними й серійними виданнями. Визначаються пріоритетні напрями еволюції системи в контексті розширення блоку наукометричних характеристик. This article is devoted to the emergence and development of the electronic version of
“Ukrainian Historical Journal” on the Portal of the Institute of History of Ukraine NASU.
The author describes the questions of structure in database and CMS for periodical and
serial publications. Determined the most main tendency of scientometric systems.