Развитие информационных технологий и процессы глобализации - Савостьянова, М.В. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
В статье анализируются перспективы и возможные риски глобализации.
Рассматривается значение применения новых информационных технологий в
жизни общества, их влияние на мировоззрение, мораль, ценности культуры. В статті аналізуються перспективи й можливі ризики глобалізації. Розглядається значення застосування нових інформаційних технологій у житті суспільства, їх вплив на світогляд, мораль, цінності культури. In article are analysed prospects and possible risks of globalization. It is considered
importance of the using new information technologies in lifes society, their influence
upon worldoutlook, moral, value of the culture.