Андрєєв В. Віктор Петров: Нариси інтелектуальної біографії вченого - Ясь, О.В. (Український історичний журнал, 2013)
Рецензія на книгу: Андрєєв В.М. Віктор Петров: Нариси інтелектуальної
біографії вченого . – Дніпропетровськ:
Герда, 2012. – 476 с. (серія «Dniproviana»).