Міжнародна наукова конференція «Українська повстанська армія в контексті національно-визвольної боротьби народів Центрально-Східної Європи» - Стасюк, О.Й. (Український історичний журнал, 2013)
Організаторами конференції, яка відбулася 27–28 вересня 2012 р. у Львові за
участю науковців з України, Франції, Чехії, Словаччини та Литви, виступили Інститут
українознавства ім. І.Крип’якевича НАНУ, Львівський національний університет
ім. І.Франка, Львівська обласна рада, Львівська обласна державна адміністрація, комунальне підприємство Львівської обласної ради «Доля», Центр незалежних історичних студій.