Рациональное размещение эфиромасличного производства с учетом почвенно-климатических условий Крыма - Мандражи, З.Р. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
Экономически обоснована эффективность производства эфироносов по
сравнению с другими сельскохозяйственными культурами в отдельных почвенных районах Крыма и предложены направления расширения эфироносных
плантаций в соответствии со специфическими особенностями почв. Економічно обгрунтована ефективність виробництва ефіроносів в порівнянні з іншими сільськогосподарськими культурами в окремих грунтових районах Криму і запропоновані напрями розширення ефіроносних плантацій відповідно до специфічних особливостей грунтів. Economic efficiency of production of volatile-oil-bearing plants is grounded as
compared to other agricultural cultures in the separate soil districts of Crimea and directions
of expansion of volatile-oil-bearing plant plantations in accordance with the
specific features of soils are offered.