Рамочные условия эффективности туристического бизнеса в АРК - Борунов, В.Б. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
В статье рассмотрены ограничения, накладываемые внешней средой на
эффективность туристической деятельности в Крыму, с учетом ее комплексности и взаимосвязей между составляющими отраслями. У статті розглянуто обмеження, які накладаються зовнішнім середовищем на ефективність туристичної діяльності у Криму, з урахуванням її комплексності та взаємозв'язків між складовими галузями. Restrictions, which are formed by external conditions, are considered in the
article from the point of view of their influence on effectiveness of tourist business in
Crimea, also the structure of consistent branches of tourism is taken into account.