Романцов Володимир Омелянович - Денисова, Т.Н.; Колоколова, Н.К.; Кульчицький, С.В. (Український історичний журнал, 2013)
3 квітня 2013 р. на 85-му році життя перестало битися серце відомого українського історика,
професора, заслуженого діяча науки Володимира
Омеляновича Романцова.