Нариси історії Української революції 1917–1921 років: У 2 кн. – Кн.2 - Завальнюк, О.М. (Український історичний журнал, 2013)
Рецензія на книгу: Нариси історії
Української революції 1917–1921 років:
У 2 кн. / Авт. кол.: В.Ф.Верстюк та ін. –
Кн.2. – К.: Наукова думка, 2012. – 462 с.