Джерела з історії Національно-визвольної війни українського народу 1648–1658 рр. – Т.1 (1648–1649 рр.) - Щербак, В.О. (Український історичний журнал, 2013)
Рецензія на книгу: Джерела з історії
Національно-визвольної війни
українського народу 1648–1658 рр. –
Т.1 (1648–1649 рр.) / Упор. о. Ю.Мицик. –
К.: Інститут української археографії
та джерелознавства ім. М.С.Грушевського
НАН України; Канадський інститут
українських студій (Едмонтон), 2012. – 680 с.