Участь В.Колокольцева в розробці проекту аграрної реформи денікінського уряду - Корновенко, С.В. (Український історичний журнал, 2013)
Проаналізовано діяльність колишнього міністра земельних справ Української
Держави В.Колокольцева з розробки аграрного законодавства денікінського уряду в 1919 р. Особливу увагу приділено висвітленню його роботи на посаді голови
земельної комісії, ставленню сучасників до положень аграрної реформи. The article analyses the activity of ex-minister of the Agriculture of the Ukrainian
State V.Kolokol’tsev about agrarian low development of the Denikin's government in
1919s. The main attention paid to the lightening of his work as the head of Agriculture
committee, the attitude of contemporaries to the items of agrarian reforms.